ŞEHİT AİLESİ ZİYARETLERİ (PERİHAN YILDIZ)

Kastamonu Polis eşleri Derneği olarak 26.05.2016 yılında Mardin İli Nusaybin ilçesinde şehitlik mertebesine ulaşan Polis Memuru Uğur YILDIZ’ın eşi Perihan YILDIZ’a ihtiyaç duydukları zaman devletimizin, emanetlerimizin ve ailelerinin yanlarında olduğunu, hissettirmek amacıyla İl Emniyet Müdürümüzün eşi Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi ve Polis Eşleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri  tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Sayın Aliye DENİZCİ hanımefendi ziyaretleri esnasında şehit ailelerimiz ile yakından ilgilenerek; güzel vatanımıza el uzatan hainlere karşı cennet vatanımızı savunmada canı pahasına bedel ödeyen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi hiç bir zaman unutmayacağını ve unutturmayacağını, emanetlerine her daim sahip çıkarak yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.