kastamonu Şubesi

KAYNAŞMA DAYANIŞMA VE GIDA ETKİNLİĞİ

          Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Sayın Aliye DENİZCİ başkanlığın da, Kastamonu PMYO Müdürlüğünde, Okul Müdürü Sayın Ömer SÜLÜN ün de destekleri ile Şehit, Gazi ve teşkilât mensubu ailelerimizin üniversite de okuyan çocuklarına burs sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

          Kastamonu Valisi Yaşar KARADENIZ ve eşi Zehra KARADENİZ ,Milletvekili Metin ÇELIK in eşi Birgül ÇELİK ,Garnizon Komutanı Gamze AYDOĞDU, Belediye Başkanı R. Galip VİDİNLİOĞLU  ve eşi İlknur VİDİNLİOĞLU, Adalet Komisyon Başkanı Gökhan OFLAZ, Jandarma Alay Komutanı Mücahit AVKIRAN eşi Nazan AVKIRAN, Polis Okulu Müdürü Ömer SÜLÜN ve eşi Lütfiye SÜLÜN ün katılımları ile açılışı yapılan etkinlikte Şube Başkanı Aliye DENİZCİ "amaçlarının hem üniversitede okuyan çocuklarımıza burs sağlamak, hem de ailelerinden uzak yatılı öğrenim gören Polis Okulu öğrencilerimize anne eli lezzetini tekrar hatırlatmak olduğunu, katılımlardan dolayı duydukları memnuniyetini" yaptığı açılış konuşmasında ifade etti.

            Etkinlik de Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde ve Kastamonu PMYO Müdürlüğünde görevli her kademedeki teşkilât mensuplarımızın eşlerinin yaptığı el emeği gıda ürünleri , misafirlerimize ve öğrencilerimize ikram edildi. Yoğun bir ilgi ile ürünlerimiz kısa sürede bitirildi.

           Biz Büyük bir Aileyiz