Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şubesi olarak makamlarında ziyaret edildi.

Kastamonu İline yeni atanan İl Emniyet Müdürü Sayın Necati DENİZCİ nin eşi Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ Hanımefendi Polis Eşleri Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Leyla YEŞİLOĞLU ve Emel ATSEVEN Dernek Saymanı Aysun CABBAR ve Yasin PİŞKİN ile birlikte Makamında ağırlayan Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ e Şube Başkanımız tarafından 17.02.2020 tarihinde ziyaret edilerek çiçek takdim edildi.