ŞEHİDİMİZİN KABRİSTANINA VE AİLESİNE ZİYARET

Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Aliye DENİZCİ Hanımefendi, Dernek Yönetim Kurulu üyelerimizden Leyle YEŞİLOĞLU, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımız ile birlikte 27.11.1996 yılında Muş ili Üçevler Köyü kırsalında Operasyon dönüşü Şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Celal YAVUZ un kabristanına gidilip mezar taşı bakım ve onarımı yapılıp Aziz Şehidimize dualar edildi.

Tosya İlçesinde yaşayan babası Bilal Yavuz ve Kardeşi Fuat YAVUZ a ziyaretti bulundular. Ziyaret sırasında Sayın Aliye DENİZCİ Hanımefendi Şehit ailemiz ile yakından ilgilenerek güzel vatanımıza el uzatan hainlere karşı cennet vatanımızı savunmada canı pahasına bedel ödeyen tüm Şehit ve Gazilerimize minnettar olduğunu, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi hiç bir zaman unutmayacağını ve unutturmayacağını, emanetlerine her daim sahip çıkarak yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.