ÇATALZEYTİN İLÇEMİZ KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Hakkari İlinde Görev yapmakta iken 05.10.2009 tarihinde teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonucu 2 kardeşi ile birlikte Şehit olan Polis Memuru Engin AÇIKGÖZ ün anısına Kastamonu Çatalzeytin İlçesi Şehit Engin AÇIKGÖZ Çok Programlı Anadolu Lisesi nin  içerisinde yapılan Zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışı, İstanbul İlinde vekalet eden kıymetli ailesi, Sayın Valimiz Avni ÇAKIR, Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ, Dernek Yönetim Kurulu üyelerimiz ve misafirlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek açılışı gerçekleştirilen kütüphanenin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuldu.

Şehit ailemiz ile yakından ilgilenerek güzel vatanımıza el uzatan hainlere karşı cennet vatanımıza savunmada canı pahasına bedel ödeyen tüm Şehit ve Gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağını ve unutturmayacağını, emanetlerine her daim sahip çıkarak yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ . . .