MÜDÜRLÜĞÜMÜZ PERSONELİ VEDA PROGRAMI

Kastamonu İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ nin eşi Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanımız Aliye Denizci ve dernek üyelerimizin katılımı ile ilimizde görev yapmakta iken güzel ülkemizin yine güzel illerine tayini çıkan Polis Memuru Zeynep ALPARSLAN ALBAYRAK ve 1977 yılında Erzincan ilinde Şehit olan Cemalettin TOPÇU nun eşi Ayşe Topçu ve kızı Polis Memuru Dilek DİKMEN e veda programı düzenlendi. Covid-19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen programda Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ, personellerimize yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, mesafeler fark etmeksizin her daim birlik beraberliğimizin süreceği ve birbirimize desteğimizin devam edeceğini iletti.