ÖĞRENCİLERİMİZE YAPILACAK OLAN EĞİTİM YARDIMINI ALMAYA HAK KAZANANLAR AÇIKLANDI

Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şubesi Yönetim kurulu Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ başkanlığında 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvurularının görüşülmesi konulu toplantıda buluştu. Covid-19 Pandemisi nedeniyle eğitim öğretim yılı başında yapılamayan toplantı ikinci eğitim öğretim dönemi başı itibariyle yapılmış olup, toplantı sonucunda daha önce burs başvuruları alınan 18 öğrencimize bir defaya mahsus 2000 er TL Eğitim Yardımı yapılması karar alınmıştır. Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ toplantı sonucunu değerlendirdiği konuşmasında, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin eğitimlerine katkı olması ve Polis teşkilatımıza aidiyet duygusunu güçlendirici bu tür faaliyetlerimizin devam etmesi gerektiğini ve mevcut imkanları sonuna kadar zorlayarak polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanlığı olarak öğrencilerimize desteklerimizin devam edileceğini belirtti.