EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kastamonu İl protokolünün eşleri, Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Aliye DENİZCİ, Polis Eşleri Derneği üyeleri ve İl Emniyet Müdürlüğü nde görevli kadın Polis Memurlarının katılımıyla "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri düzenlenmiştir. Seminerde annelerimiz ve geleceğin anne adaylarına uyuşturucu maddeler ve zararları hakkında görevli Polis Memurlarınca sunum yapılmış, gençlerimizi zararlı maddelerden korumak için annelerimiz bilgilendirilmiştir. Seminer akabinde Van ili Erciş ilçesinde şehit olan Polis Memuru Osman Mithat AKBAŞ ın annesi Emine teyzemiz ziyaret edildi. Geçirmiş olduğu kaza nedeniyle bacağı kırılan teyzemize geçmiş olsun dileklerinde bulunularak şehitlerimizin bizlere emaneti annelerimizin her daim yanlarında olduğumuz belirtilmiştir.