2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA VERİLECEK OLAN BURS YARDIMI KONULU TOPLANTI YAPILDI

Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Sn. Aliye DENİZCİ, dernek yönetim kurulu üyeleri ve üyelerimiz tarafından birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılında üniversite okuyan teşkilat mensuplarımızın çocuklarına burs veya eğitim yardımı yapılabilmesi amacıyla toplantı yapılmış olup toplantı sonucunda geleceğimizin teminatı gençlerimize destek olunması yönünde oy birliği ile karar alınmıştır. Ayrıca eşlerinin başka illere tayin olmaları nedeniyle güzel Kastamonu muzdan vatanın bir başka cennet köşesine gidecek olan üyelerimize veda töreni düzenlendi. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimize burs yardımı  verilmesi kararlaştırılmış olup, burs başvuruları sitemiz üzerinden online olarak yapılacaktır.