34.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLUNTISI

Derneğimizin Pandemi nedeniyle ertelenen 34. Olağan Genel Kurulu, 27.10.2021 tarihinde Ankara Polisevi nde düzenlendi. Faaliyet raporu, bilanço, Denetim Kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunup onaylanmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurulları seçimine geçildi.

Merkezde Yönetim Kurulumuz, İllerde ise Şube Başkanlarımız, evlatlarımızın eğitime destek olmak amacıyla bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini ifade etti. Genel Müdürümüzün eşi Sibel AKTAŞ Hanımefendi konuşmasının  sonunda Şube Başkanlarımıza ve üyelerimize de teşekkür ederek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kastamonu Polis Eşleri Derneği Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ katılım sağlayarak ilimizde de 2021 2022 yılı burs ve eğitim yardımı yapılacağını ifade etti