CUMHURİYETİMİZİN 98. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. yılı kutlamaları Kastamonu ilimizde coşkuyla kutlanmış olup, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sn. Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Aliye DENİZCİ de kutlamalara katılmıştır. 28 Ekim akşamı Fener Alayı yürüyüşü ile başlayan kutlamalar 29 Ekim günü Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliklerle devam etmiş, akşamında Valimiz Sayın Avni ÇAKIR ve eşi Bahar ÇAKIR Hanımefendinin ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu ile son bulmuştur. Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanlığı olarak Cumhuriyetimizin 98. yılında vatanımızın kurtarılmasında canlarını feda eden azizi şehitlerimize rahmet diliyor, Al bayrağımızın gölgesinde ilelebet sürecek devletimizin nice Cumhuriyet bayramlarını kutlamasını diliyoruz.