kastamonu Şubesi

KASTAMONU DAN ŞEHİT AİLELERİMİZLE ANKARA ZİYARETİ

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından Şehit yakınlarının moral ve motivasyonunu artırmak, Emniyet Teşkilatı olarak her zaman yanlarında olduğumuz duygusunun hissettirilmesi amacıyla bir takım etkinlikler düzenlenmektedir.

          Bu kapsamda 09.11.2021 günü Şanlı Türk Polis Teşkilatının tarihini, kültürünü, kuruluşundan günümüze geçirdiği safhaları, tarihi süreçteki gelişimini ve değişimini yeni nesillere aktarılarak, halkla ilişkilerini ve kurumsal imajını güçlendirilmesi amacı ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı yerleşkesinde faaliyet gösteren Polis Müzesine Şehit ailelerimizle birlikte ziyaret gerçekleştirilmiştir.

          Ziyaret sonunda Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı Sayın Ayşegül ÖZCAN Şehit Ailelerini kabul ederek, Teşkilatımızın her zaman yanlarında olduklarını ifade edip ailelerimizde istek ve temellilerini almışlardır.

          Program bitiminde İlimize dönüş yapılmış olup söz konusu programla ilgili olarak Şehit ailelerimiz memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.