Kastamonu da Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.

Kastamonu Valimiz Sayın Avni ÇAKIR, Garnizon Komutanı Sayın Per. Alb. Yücel ERCAN, Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Rahmi Galip VİDİNLİOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökhan KAPAĞAN, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, Kastamonu İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necati DENİZCİ ve eşi Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Aliye DENİZCİ nin katılımlarıyla,  11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes mottosuyla düzenlenen etkinlikte Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şubesi üyelerinin de katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.