kastamonu Şubesi

Olağan Genel Kurul Toplantımız Gerçekleştirildi

Polis Eşleri Derneği Kastamonu Şubemizin Olağan genel kurul toplantısı 27 şubat pazar günü yapıldı. Aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak başlanan genel kurul sonucunda mevcut başkanımız Kastamonu İl Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ’nin eşi Aliye DENİZCİ yeniden başkan seçilmiştir. Genel kurulumuzun ardından alınan karar doğrultusunda şehit ve gazilerimizin ailelerinin her daim yanlarında olacağı kararı alınmıştır. Toplantının ardından geçmiş yıllarda eğitim öğretim hayatına burs yardımları ile katkıda bulunduğumuz Eren kardeşimiz mezuniyetinin ardından meslek hayatına atılmış ve ilk maaşının bir kısmı ile derneğimize bağışta bulunmuştur. Vermiş olduğu bağış nedeniyle müdürlüğümüz çalışanı babasına dernek başkanımız Aliye DENİZCİ tarafından plaket takdiminde bulunmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımızında aynı kararlılıkta devam edeceği belirtildi.