kastamonu Şubesi

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİNİN 35.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kastamonu Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Aliye DENİZCİ nin katılımlarıyla, Polis Eşleri Derneğini Genel Merkezimizin 35. Olağan Genel Kurulu, 08.06.2022 tarihinde Ankara Polisevin de düzenlendi. Faaliyet raporu, bilanço, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunup oylanmasının ardından yeni yönetim ve kurullarının seçimi gerçekleştirildi. Akabinde Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Mehmet AKTAŞ ın eşi Genel Başkanımız Sibel AKTAŞ, yaptığı konuşmada; kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Polis Eşleri Derneği olarak çalışmalarımıza devam edileceğini, merkezde Yönetim Kurulumuz, illerde ise Şube Başkanlarımız, evlatlarımızın eğitimlerine destek olmak amacıyla bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerine ifade etti. Büyük Emniyet ailemizin her bir ferdinin kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu vurgulayan Hanımefendi, konuşmasının sonunda  Şube Başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederek yönetim kurulana başarılar diledi.